Modele de soba de teracota

Modele sobe teracota: soba semineu, soba in 5 colturi, soba pe colt, soba pe 6 randuri, soba alba, sobe verzi, soba teracota clasica

Modelele sunt prezentate pentru a sugera variantele multiple in care se pot construi sobele de teracota. Pentru necesarul de materiale, in functie de model, adresati-va mesterului teracotar.

Firma noastra doar comercializeaza materialele necesare contruirii sobelor de teracota (cahle de teracota, usi dn fonta, gratare din fonta, plite pentru sobe de gatit, samota, caramida).
Avem colaboratori teracotari, pe care ii putem recomanda!

Modelele prezentate au caracter informativ si NU reprezinta configuratia standard in care se vand teracotele. Pentru informatii cu privire la dimensiunile teracotei (in functie de spatiul disponibil, amplasament si volumul de aer de incalzit) si la modelele posibile, va rugam sa consultati un teracotar cu experienta.

In principiu, teracotele se vand la configuratia de 7 randuri, plus partea de jos (soclu) si partea de sus (coroana). Imagine exemplificativa si numarul de piese incluse dintr-o TERACOTA STANDARD gasiti aici.

Avem modele de teracota din care vindem si la bucata, pentru a putea realiza dumneavoastra si alte modele de teracota in afara celui de teracota standard. In functie de necesarul de piese al teracotei, putem vinde mai putin sau mai mult decat o teracota standard.

Nu expediem marfa prin curier!

Pentru informații, prețuri și disponibilitatea pe stoc a produselor, sunați la ☎ 0357.41.41.45

Luni-Vineri: 08.00 - 17.00
Sâmbata, Duminica: Închis